"Слуга народу" прагне ще одного мандату: На окрузі, де представник "ЄС" виграв у "слуги народу", перерахують голоси

Таке рішення судді прийняли в неділю після 10 годин перебування у нарадчій кімнаті.

Львівський окружний адміністративний суд ухвалив рішення перерахувати голоси на 6 дільницях 119 округу з центром у Бродах, де переміг кандидат від "Європейської солідарності" Михайло Бондар, передають Патріоти України.

Таке рішення судді прийняли в неділю після 10 годин перебування у нарадчій кімнаті. Суд розглядав позов кандидата від "Слуги народу" по 119 округу Ореста Кавецького та іншого кандидата по цьому ж округу, самовисуванця Віталія Кравчука.

Адміністративний позов задоволено частково, зокрема визнано протиправною бездіяльність ОВК округу №119 щодо реагування на порушення виборчого законодавства під час підрахунку голосів виборців, а також визнано протиправним та скасовано протокол ОВК про підсумки голосування в окрузі №119.

Окружну виборчу комісію округу №119 зобов'язано провести повторний підрахунок голосів на виборчих дільницях № 460004, № 460007, № 460008, № 460056, № 461031, № 460673. Партія "Європейська солідарність" назвала перерахунок голосів на окрузі абсолютно безпідставним.

Пряма мова "ЄС": "Рішення Львівського адміністративного суд про абсолютно безпідставний перерахунок голосів у 119-му виборчому окрузі – це зухвала спроба відібрати чесну і законну перемогу у воїна АТО, героя війни Михайла Бондаря на користь львівських олігархів, партнерів одного з лідерів проросійської партії Віктора Медведчука. Опонент Михайла Бондаря Орест Кавецький є членом родини партнерів Медведчука і балотувався до Верховної Ради від партії "Слуга Народу".

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...