"Слуга народу" Радуцький пояснив свої матюки у залі Верховної Ради

Депутат фракції "Слуга народу" та засновник клініки "Борис" Михайло Радуцький заявив у кулуарах ВР, що шкодує, що його переписка з використанням нецензурної лексики потрапила на очі публіки, зазначають Патріоти України.

"Мені соромно за слова, а не за переписку, бо це є моя особиста переписка з моїм особистим другом.

Протягом трьох діб 24 години на добу мене звинувачували пів країни, що я підтримую призначення Уляни Супрун. А я підтримую зовсім іншу людину. Про це я написав, але в тій формі, в якій було задано запитання.

Такі слова публічно – то точно не можна ,але це моя особиста переписка і не з керівником партії, не з керівником держави, а з моїм особистим другом. Він запитав у такому тоні – я в такому тоні відповів.

Приймаю, що треба стримуватися, бо я сьогодні вже бачу, що особистого в мене вже нічого не залишилося".

Радуцький додав: "Як до людини до пані Уляни Супрун завжди ставився і ставлюся з великою повагою. У переписці не про Супрун ішла мова.

Про Черненко – так, це дійсно наша кандидатура, яку ми будемо висувати.

Мене звинувачують, що я лобіюю Супрун, – я кажу: ні, моя людина пані Черненко. Хоча вона вже розлучена (з новоспеченим нардепом Олександром Черненком – ред.) і змінила прізвище".

Цьому передувало те, що фотограф Цензор.НЕТ зафіксував на камеру переписку Радуцького, в якій той писав із використанням матюків, що його людина на посаду керівника МОЗ – Зоряна Черненко, а не Уляна Супрун.

Радуцький хотів завадити журналістам опублікувати знімки переписки – але йому порадили не робити цього.

"Божевільний план НАТО": Угорщина відзначилася черговою скандальною заявою

середа, 8 травень 2024, 21:51

Угорщина не братиме участі в довгостроковому плані НАТО щодо допомоги Україні і вважаю цю ідею "божевільною". Про це заявив угорський міністр закордонних справ Петер Сіярто, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters. "Угорщина залишиться ос...

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...