"Слугу народу" підстерігає катастрофа на місцевих виборах, - ЗМІ

Результати місцевих виборів можуть бути не такими, як думає більшість українців. Зокрема, партія "Слуга народу", яка мала високий рейтинг довіри, може взагалі "провалити" ці вибори. Таку думку висловила в ефірі 24 каналу редакторка "Української правди" Севгіль Мусаєва, зазначають Патріоти України. Журналістка вважає, що вибори можуть поділити Україну на 3 частини.

"Я думаю, що найбільша загроза, яка є зараз перед Офісом Президента – місцеві вибори, адже країна після них може бути поділена на 3 частини", – заявила Севгіль Мусаєва.

Вона пояснила, що Україна умовно може поділитись на такі частини:

  1. Південь та схід. Мешканці там голосуватимуть за "Опозиційну платформу – "За Життя" та "Партію Шарія";
  2. Центральна Україна. Там підтримають, найімовірніше, "Батьківщину";
  3. Захід, де переважатиме "Європейська солідарність".

Я бачу, що "Слуга народу", фактично, провалить ці вибори, якщо нічого не зміниться,
– підсумувала редакторка УП.

Водночас допомогти на місцевих виборах Петрові Порошенку, а саме його партії "Європейська Солідарність", можуть усі нинішні процеси та скандальне розслідування кримінальної справи, у якій він фігурує.

За словами Мусаєвої, у партії "Голос" також зменшились шанси на гарний результат після того, як Святослав Вакарчук склав депутатський мандат. "Є багато запитань, чи зможе взагалі "Голос" щось "взяти" у західних областях, які є для нього базовими", – сказала Мусаєва.

Що відомо про місцеві вибори 2020?

В Україні 25 жовтня відбудуться місцеві вибори, на яких обиратимуть голів та депутатів рад більшості населених пунктів України. Також оберуть членів обласних рад. Відомо, що участь у виборах зможуть взяти лише ті населені пункти, які сформували органи місцевого самоврядування.

Місцеві вибори пройдуть за новим принципом, адже українці голосуватимуть за кандидата за відкритим списком. Нардепи від "Слуги народу" вже продемонстрували зразок нового бюлетеня.

"Якщо росіяни візьмуть Часів Яр, оборона ускладниться": Названо ключовий фактор для успішного відбиття нового наступу РФ

субота, 20 квітень 2024, 6:30

Якщо вчасно будуть збудовані необхідні фортифікації, війська Росії "рошибуть лоба" і зазнають величезних втрат, намагаючись захопити Часів Яр. Якщо ворогу все ж вдасться "взяти" місто, це ускладнить оборону для України, оскільки воно розташоване на під...

"Одна з останніх подій, яку ми маємо припинити": Росія та Іран перетворюють Ізраїль та Україну на "військові лабораторії", - The Hill

субота, 20 квітень 2024, 6:22

Росія та Іран використовують Україну та Ізраїль як "лабораторії на полі бою" для вивчення вразливостей західних військових сил, пише The Hill із посиланням на заяви експертів у підкомітеті із закордонних справ Палати представників США, передають Патрі...