"Слуги народу" з тріском програють місцеві вибори в столиці: У фаворитах Кличко, найближче підступився проросійський кандидат, - соцопитування

Фаворити від "слуг", котрим називають ставленика Коломойського, отримав ганебно малий відсоток підткримки

Діючий мер Києва Віталій Кличко набрав би 41,1% голосів тих, хто визначився з вибором та збирається голосувати за міського голову. Про це йдеться в опитуванні, проведеному Центром соціальних та маркетингових досліджень "Социс", зазначають Патріоти України.

Дослідження було проведено методом телефонного опитування з 8 по 20 травня. Опитано 4 тис. повнолітніх респондентів. Похибка складає +/-1,9%.

На другому місці серед кандидатів на посаду мера Києва опинився підприємець та телеведучий Андрій Пальчевський - 8,8%, котрого пов'язують з російським ГРУ. Йому на п'яти наступає кандидат від партії "Голос" - шоумен та телеведучий Сергій Притула з 8%.

За ексмера Києва Олександра Омельченка (партія "Єдність") готові віддати голоси 7,8% опитаних. Дмитро Гордон набрав би також 7,8%.

За екс-голову КМДА часів Януковича Олександра Попова, що йтиме на вибори від "ОПЗЖ" проголосували б 5,3%.

Нардеп від Батьківщини" Олексій Кучеренко отримав би 5,2% голосів, серед тих, хто визначився.

Колишній нардеп Борислав Береза має рейтинг у 3,3%. Кандидат від "Свободи" Андрій Іллєнко - 3,2%. Рейтинг можливого кандидата від "Слуги народу" Олександра Ткаченка - 1,3%.

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...