Служив в АТО: Зеленський представив нового голову Черкаської ОДА

Президент Володимир Зеленський представив нового голову Черкаської обласної державної адміністрації під час поїздки в цей регіон. Ним став Сергій Сергійчук, повідомляє прес-служба глави держави в п'ятницю, 28 серпня, передають Патріоти України.

На зустрічі з представниками бізнесу регіону Зеленський вручив новому голові області службове посвідчення. "Ми змінюємо голову обласної державної адміністрації в Черкаській області. Головна причина завжди така, що хочеться бачити результат. Хочеться бачити щось краще, ніж є", - зазначив президент.
Новий керівник регіону Сергій Сергійчук подякував Зеленському за довіру і пообіцяв працювати на результат. "Буду розвивати область, щоб життя черкасців було кращим. Це і залучення інвестицій, і створення нових робочих місць. Це забезпечення економічної та медичної безпеки, поліпшення якості освіти. Це і Велике будівництво", - заявив Сергійчук. Нагадаємо, Черкаську ОДА з листопада 2019 року очолював Роман Боднар.

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...

Ворога чекає лише смерть: Сирський показав відео знищення окупантів на фронті в Україні (відео)

четвер, 2 травень 2024, 11:27

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав відео знищення росіян на фронті в Україні, передають Патріоти України. Відео знищення ворога показав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський. "Невпинна бойова робота Сил оборони України - вор...