"Смотри, передай, пожалуйста, руководителю": У мережу злили нове аудіо розмови Медведчука з чиновником РФ про "передачу інформації" та санкції

Спливли нові записи розмови нібито народного депутата від партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктора Медведчука, якого підозрюють у державній зраді, з керівництвом Російської Федерації. Вона відбулася у 2015 році, передають Патріоти України.

У розпорядженні Обозревателя опинився запис телефонної розмови ймовірно Медведчука з колишнім керівником протоколу президента Росії, а нині – заступником керівника адміністрації президента РФ Володимиром Островенком. Медведчук просить Островенка сказати "керівнику", що він "передав усе, про що домовлялися" (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця).

Далі наводимо дослівну розшифровку розмови.

Медведчук: Алло. Привіт, Володю. Привіт.

Островенко: Так... так.

Медведчук: Володю, ну спасибі, там все нормально вчора, так?

Островенко: Ага...

Медведчук: Дивись, передай, будь ласка, керівнику. Я сьогодні був вдень, усе передав, усе, що ми домовлялися. Скажіть, що я абсолютно всю інформацію дав, так?

Островенко: Ага...

Медведчук: Значить, і одне таке питання. Значить, він говорить, що ось щодо цих, щодо санкцій, так, є якісь там питання з якихось або юридичних або фізичних, то можна сказати мені (коротко сміється). Ну, зрозуміло, так?

Островенко: Так, я зрозумів.

Медведчук: Так. Тобто він там... Є готовність до редагування. Є готовність до редагування. Ось так. Усе, я передав (сміється). Тож повідом, якщо що, добре?

Островенко: Ага, добре...

Медведчук: Все...

Островенко: Ага. А то сказали, вони зовсім забили... Ну я зрозумів. Добре.

Медведчук: Ні-ні-ні. Ну ти зрозумів (сміється). Я ж повинен передати! (Сміється)

Островенко: Ага.

Медведчук: А то потім почнуть з'ясовувати, скажуть: як, я ж сказав! Реакція – це вже друге питання, а перше питання – треба передати. Правильно?

Островенко: Я зрозумів. Так, добре (сміється).

Медведчук: Так, добре, все, Володю. Якщо що – дзвони. Я на зв'язку.

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...