"Собаці - собаче": На Росії вбили найманця Путіна, котрий служив "гібридним" розвідником на Донбасі

У Ленінградській області Росії виявили труп бойовика, який воював на Донбасі. Про це повідомляє російське агентство «Інтерфакс», передають Патріоти України.

Зазначається, що терорист брав безпосередню участь в бойових діях на Донбасі на стороні так званої «ДНР» і був занесений в Україні в українську базу «Миротворець». За інформацією журналістів, попередньо в поліцію звернувся сусід убитого, який поскаржився на те, що в сусідній від нього квартирі б'ють скло на балконі і взагалі дебоширять.
Російські поліцейські знайшли на місці подій в квартирі труп чоловіка, якому було на вигляд близько сорока років. У чоловіка нібито була розсічена голова. Його тіло лежало в дуже дивній позі - тулуб був на підлозі, а ноги при цьому лежали на дивані. При цьому у всій квартири був безлад. ЗМІ повідомляють, що вбитий як «розвідник» воював на Донбасі за терористів.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...