Сочі також чекає "звільнення" від режиму Путіна: У місті з численними державними резиденціями та маєтками бояр "Рубльовки" з'явилися листівки Легіону "Свобода Росії"

У курортному місті Сочі Краснодарського краю невідомі розклеїли листівки у підтримку Легіону "Свобода Росії", який повстав проти Путіна та його оточення.

Про це повідомляє пресслужба Легіону.

"Невідомі патріоти із Сочі підтримують рух опору! На стінах міста з'явилися листівки на підтримку Легіону. Свобода близько!
"L". За Росію! За волю!", - підписали автори допису.

Таким чином патріоти Росії хочуть показати, що вони підтримують рух опору, який набрав обертів у РФ. Послання для диктаторів та путіністів розклеїли по всьому місту. Вони з'явилися на парканах, стінах будинків.

"Якби ж...": Туск прокоментував заяви європейських лідерів щодо допомоги Україні

четвер, 18 квітень 2024, 11:59

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск натякнув, що словам лідерів країн Євросоюзу щодо допомоги Україні не вистачає реалізації. Про це він написав у X (Twitter) за підсумками засідання Євроради, яке відбулось 17 квітня, передають Патріоти України. «Якби ...

Наводив російські ракети та дрони на місто: СБУ затримала у Дніпрі айтішника-зрадника

четвер, 18 квітень 2024, 11:44

Контррозвідка Служби безпеки України (СБУ) затримала російського інформатора у Дніпрі, який намагався виявити вогневі позиції українських зенітно-ракетних комплексів протиповітряної оборони. Про це повідомляє СБУ у Telegram, передають Патріоти України....