Союзник Путіна в Німеччині вигадав новий привід для зняття санкцій з Кремля

У Росії сподіваються, що "пандемія коронавірусу повинна вплинути на розум політиків країн Заходу".

У парламенті Німеччини, прикриваючись необхідністю боротьби з пандемією коронавірусу, заявили, що з Росії необхідно зняти санкції. Про це заявив голова німецько-російської групи в бундестазі Роббі Шлунд, передають Патріоти України.

За його словами, антиросійські санкції в умовах пандемії "є абсурдними". Слова німецьких союзників тут же підхопили в Кремлі. Заступник голови комітету Ради Федерації з міжнародних справ Володимир Джабаров сказав, що продовження санкцій може негативно відбитися на західних країнах під час епідемії. За його словами, "пандемія коронавірусу повинна вплинути на розум політиків країн Заходу".

"Поодинці подолати труднощі в таких умовах дуже складно, а це, на жаль, доводиться робити західним країнам. Наприклад, досвід Італії, Бельгії, Франції і Іспанії показує, що жодної спільної боротьби вони там організувати не можуть, кожен думає про себе", – наводить агентство слова Джабарова.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...