Соромно за земляків: Дружина Пєскова обурена вчинком українців щодо росіян у Пекіні

Дружина Пєскова Тетяна Навка назвала поведінку української збірної "ганьбою" та заявила, що їй соромно за українських спортсменів.

Дружина прессекретаря російського президента фігуристка Тетяна Навка обурилася реакцією українських фігуристів після виступу росіянки Каміли Валієвої у Пекіні, повідомляють Патріоти України.

Після прокату спортсменки з РФ стоячи аплодували суперники з інших країн, за винятком збірної України. Інцидент потрапив на відео прямої трансляції та викликав різку реакцію російських спортсменів і чиновників: у РФ вважають, що спортсмени з України демонстративно виявляють неповагу до російських атлетів. При цьому дружина Пєскова назвала поведінку української збірної "ганьбою" та заявила, що їй соромно за українських спортсменів. "Це ганьба. Соромно. Спортсмени повинні підтримувати один одного. Під час Олімпійських ігор завжди в усьому світі зупинялися негаразди, тим паче вони – молодь. Навіщо це робити? Це дуже негарно. Соромно за них", – заявила дружина Пєскова.

Заяву Навки опублікували найбільші російські інформаційні агенції та спортивні сайти, після чого користувачі у коментарях висловили своє ставлення до її заяви. Цікаво, що значна частина росіян не поділяє агресивної риторики російської сторони.

У коментарях на найпопулярнішому російському спортивному сайту Sports.ru Навці також пригадали її шлюб із Пєсковим, який на посаді прессекретаря Путіна акумулював на свою адресу велику кількість претензій. "Якщо чесно, тема роздута до божевілля саме нашими горе-патріотами. Хочуть аплодують, хочуть ні. Поясніть мені хтось, що такого жахливого зробили українці? Не встали на прокаті? Так їм може і не сподобалося, такого варіанту ніхто не розглядає? Ганьба та сором – це коли люди отримують злиденні пенсії та зарплати, коли смертність перевищує народжуваність, коли, від'їхавши за 200 км від Москви, потрапляєш у 30-ті роки минулого століття. Ось де сором і ганьба. Ганьба – це дерибанити бюджет, Тетяно. Не на медицину, не на лікування дітей гроші відправляти, а у кишеню. За Навку соромно більше, ніж за українців", – наголошують у коментарях користувачі.

Довідка. Тетяна Навка народилася 13 квітня 1975 р. у місті Дніпропетровськ.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...