СОУ перемелюють сили окупантів та просуваються вперед на Бердянському напрямку, - командувач угруповання військ "Таврія"

"У ході наступальної операції угрупування "Таврія" на Бердянському напрямку наші ударні підрозділи мали частковий успіх та просунулись у глибину противника від 350 метрів до 1,4 кілометра. Тривають запеклі бої за Старомайорське", — повідомляє генерал Тарнавський.

"На Мелітопольському напрямку без змін. У зв'язку зі щільним мінуванням наші групи розгородження та штурмові загони здійснюють заходи щодо розмінування та завдають вогневе враження. Решта ударних підрозділів закріплюються на рубежах та перебувають у готовності до подальших наступальних дій", - додає речник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень.

За словами опрес-офіцера, головні зусилля противник концентрує на запобіганні покроковому просуванню українських військ.

Окупанти зробили невдалі спроби повернути втрачену позицію в околицях Приютного Запорізької області.

"90% сухопутних сил уже залучено в Україні, але": Адмірал НАТО розповів, чи є ризик прямої війни Альянсу з Росією

неділя, 29 вересень 2024, 17:34

Наразі росіяни не готують напад на НАТО – 90% сухопутних сил РФ уже залучено в Україні. Про це голова Військового комітету Альянсу, адмірал Роб Бауер розповів в інтерв'ю «Інтерфакс-Україна», передають Патріоти України. «Я переконаний, що теоретично вон...

Кидають сили на оточення: В ISW назвали місто, яке війська РФ атакують на Покровському напрямку

неділя, 29 вересень 2024, 17:22

Російські війська нещодавно просунулися в районі міста Селидове на тлі наступальних операцій на Покровському напрямку 28 вересня. Вони не йдуть у фронтальні атаки, а намагаються оточити цей населений пункт на південний схід від головної для ворога мети...