Спікер у пошуках "братніх" обійм: Разумков заговорив про відновлення водопостачання в Крим

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков заявляє, що теоретично відновлення постачання води в Крим можливе, але потрібно розуміти, на які поступки готова піти Росія.

Як передає кореспондент УНІАН, про це досвідчений політичний діяч повідомив на брифінгу, коментуючи висловлювання радника з інформаційної політики української делегації для участі в Тристоронній контактній групі Олексія Арестовича, який допустив поступки у питанні подачі води в Крим.

За словами Разумкова, йому хотілося б почути такі коментарі "все ж таки не від речника ТКГ, а від тих, хто набагато глибше занурений у цей процес".

"Теоретично можливо все, але треба розуміти всю палітру питань. Тому що не лише питання подачі води до Криму, а й звучать з його боку якісь зауваження, що хтось піде на якісь поступки. На які? А потім уже сідати й обговорювати. Тому що це просто розмова заради розмови. Це непрофесійно, а я намагаюся непрофесійні речі не коментувати", - сказав спікер парламенту.

Є велика загроза: Просування російських військ на захід від Авдіївки прискорилося, - британська розвідка

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:15

Просування російських військ на захід від Авдіївки у Донецькій області за останній тиждень прискорилося. Про це повідомило Міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, сухопутні війська Росії створили ...

Росія анонсувала удари по двох лікарнях Києва: людей терміново евакуюють

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:04

Місто терміново розпочинає евакуацію двох лікарень, одна з яких дитяча, розташованих на вулиці Богатирській. Про це повідомляє КМВА . "Оскільки в інтернет-медіа масово поширюється відео, де фактично анонсований удар ворога по цих медичних закладах. ...