Справа не в Голобородько: Експерт пояснив, чому українці голосують за Зеленського

Українці голосують за кандидата в президенти України Володимира Зеленського, тим самим висловлюючи протест проти чинної влади і системи. Таку думку висловив соціолог і генеральний директор Київського міжнародного інституту соціології (КМІС) Володимир Паніотто, повідомляють Патріоти України.

"У наших анкетах таких конкретних запитань немає. Але можу сказати, що більшість - це протестний електорат, який не хоче голосувати за стару систему, обличчям якої для них є Порошенко", - пояснив він.

"Натомість ми питали, наскільки виборці асоціюють Зеленського з його героєм у фільмі "Слуга народу" Василем Голобородько. Виявилося, що справа не тільки в цьому серіалі. Зеленський 15 років глузував із політиків, казав людям те, від чого їм ставало смішно. Він показував правду, реальні вади. Здавалося, як і в тому фільмі, що він дуже добре розуміється на закулісних механізмах політики. У нього склався позитивний імідж не тільки через фільм, а й через його діяльність. Для більшості Зеленський відноситься до тих людей, хто стоїть над політиками. Тому в нього є авторитет і добре ставлення людей. Зеленський дає надію, віру на кращі зміни" - додав експерт.

Джерело: Апостроф

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....