Справи ідуть як треба: Сирський заінтригував дописом щодо боїв на Курщині

В той час, як через певний інформаційний вакуум, що запанував з обох сторін, світові медіа та експерти заговорили про стабілізацію фронту і можливу зупинку просування ЗСУ на Курському напрямку, головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський дав знати про акт вність свого штабу, а отже і військ на зазначеному напрямку.

Новим дописом у Telegram в неділю, 11 серпня, генерал повідомив про продовження операції, яку ведуть українські військові.

"Продовжуємо операцію", - підписав своє фото біля карти головком, очевидно натякаючи на події в Курській області Росії.

Раніше Сирський вже публікував подібний пост. 8 серпня він виклав у Telegram фото, й підписав його так: "Працюю у вихідному районі". Вихідний район - це місце, з якого починається висування підрозділів під час наступу. Дії ЗСУ у Курській області Росії Сирський офіційно ще не коментував. Нагадаємо, 6 серпня росіяни заявили про "прорив" кордону з боку України у Курській області. Вже шосту добу у прикордонних районах Курської області точаться бойові дії. Наразі Росія ввела режим контртерористичної операції одразу в трьох прикордонних з Україною областях.

Подалі від війни: Очільниця Мінреінтеграції Ірина Верещук запропонувала населенню Курщини евакуацію до України

четвер, 15 серпень 2024, 0:30

Мінреінтеграції відкрило цілодобову гарячу лінію для мешканців Курської області, які потребують гуманітарної допомоги або ж хочуть евакуюватися в Україну. Про це оголосила віцепрем'єр-міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірин...

Генпрокурор ФРН видав ордер на арешт українця за підрив "Північного потоку" – німецькі ЗМІ

середа, 14 серпень 2024, 23:45

Генеральний прокурор Німеччини Єнс Роммель видав перший ордер на арешт головного підозрюваного у підривах на газопроводі "Північний потік" у Балтійському морі, що сталися два роки тому. Ним є українець Володимир С., який донедавна проживав у Польщі. Пр...