Справи та турботи президента: Зеленський зареєстрував на себе три нові торгові марки

Президент України Володимир Зеленський зареєстрував на себе три нові торгові знаки. Серед них виявилися ТМ "Розсміши коміка" (російськомовна), KVARTAL 95, "Слуга народу" (україномовна), зазначають Патріоти України.

Відповідну реєстрацію 2 лютого здійснив Український інститут інтелектуальної власності ("Укрпатент"). Україномовна торгова марка "Розсміши коміка" була зареєстрована ще у 2012 році, тепер до неї додалася ще й російськомовна. Водночас вона розширилася у класах дії та передбачає роботу з паперовою продукцією та канцтоварами.

На Зеленського зареєстрували три торгові марки

Також латиницею зареєстровано ТМ KVARTAL 95 – раніше вона з'явилася кирилицею. Вона передбачає класи, аналогічні ТМ "Розсміши коміка".

Щодо свідоцтва на ТМ "Слуга Народу" – це вже п'ята реєстрація, яка використовуватиметься в абсолютно нових класах діяльності: виробництві одягу, страхуванні, юриспруденції, логістиці, харчопромі та кейтерингу.

Раніше на Зеленського було зареєстровано схожі торгові марки.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...