Спроба №2: У Кремлі нова хвиля лихоманки з "коронуванням" Путіна на довічне правління

За тривалістю правління Путін вже перевершив Піночета (17 років), Кім Чен Іра (17 років), зрівнявся з Беніто Муссоліні і індонезійським диктатором Сухарто (20 років).

Російська влада в спішному порядку повертаються до підготовки голосування щодо поправок до Констітуції, повідомляють Патріоти України.

Реформу Основного закону, що включає обнулення президентських термінів Володимира Путіна, планують винести на плебесцит в кінці червня, повідомляє «Інтерфакс» з посиланням на джерела, знайомі з підготовкою процедури. Можливою датою вибрано 24 червня - день, коли в 1945 році Червона Армія провела парад перемоги на Красній площі. Цей день «має символічне значення», а крім того, «влада не хотіла б затягувати з проведенням голосування».

Щоб віддати голос за чи проти конституційної реформи, наймасштабнішої в новітній історії країни, багатьом громадянам не доведеться йти на дільниці. Голосування лише частково пройде в очній формі, а «частково» - в електронному форматі, розповіло джерело агентства "Інтерфакс".
Остаточне рішення, за його словами, прийме президент в залежності від епідеміологічної обстановки. «У будь-якому випадку, компанія з інформування громадян про поправки найближчим часом буде активізована», - додає джерело.
Пакет поправок до Конституції, внесений від імені робочої групи, куди окрім сенаторів, депутатів і юристів, увійшли отаман українського козацтва Микола Долуда, піаніст Денис Мацуєв і дворазова олімпійська чемпіонка Олена Ісінбаєва, в початковому варіанті не припускав обнулення президентських термінів.
Сам президент в лютому запевняв, що зміни до Конституції вносяться «не для продовження» його повноважень. Але поправка Валентини Терешкової, внесена і схвалена зі швидкістю спецоперації, відкрила Путіну можливість займати президентське крісло до 83 років - довше, ніж Йосип Сталін, який стояв біля керма СРСР 31 рік.
За тривалістю правління Путін вже перевершив Піночета (17 років), Кім Чен Іра (17 років), зрівнявся з Беніто Муссоліні і індонезійським диктатором Сухарто (20 років). До закінчення четвертого терміну і в разі можливого висування на п'ятий Путін обжене Ніколає Чаушеску (24 роки), Мао Цзедуна (27 років) і зрівняється з домініканським генералом Рафаелем Трухільо, який позиціонував себе як посланник Бога на землі і став одним з небагатьох політиків світу, якому на виборах вдалося отримати більше голосів, ніж в країні було зареєстровано виборців.
У разі ще двох термінів в 2025-36 рр Путін наздожене Франсіско Франко (Іспанія) і Антоніу ді Салазара (Португалія), кожен з яких правил по 36 років, і наблизиться до рекорду Роберта Мугабе, який очолював Зімбабве 38 років. Нескореними для Путіна можуть залишитися терміни Муаммара Каддафі (42 роки), Кім Ір Сена (46 років) і Фіделя Кастро (49 років).

Заслужили на премію Дарвіна: На Херсонщині росіяни на моторці підірвались на своїй ж міні (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:45

На лівобережжі Херсонської області окупанти на моторці підірвались на протичовній міні. Її встановили вони ж, передають Патріоти України. "При спробі окупантів встановити протичовнову міну, їх моторку знесло течією на таку ж міну, встановлену раніше", ...

Тактика стала "гнучкою": Росія перехопила ініціативу на фронті, але ЗСУ демонструють "стійку оборону", - німецький генерал

четвер, 28 березень 2024, 9:57

Глава ситуаційного центру по Україні при міністерстві оборони Німеччини генерал-майор Крістіан Фройдінг оцінив поточну ситуацію на фронті, вказавши, що росіяни перехопили ініціативу на суші та в повітрі, однак українські сили демонструють "стійку та ст...