Спритність "зелених" рук: Представник президента України в Конституційному суді заперечує наявність у законі про олігархів суперечних поправок та розповів, що буде далі

У

Представник президента України в Конституційному Суді Федір Веніславський спростовує інформацію про те, що в законі про олігархів є поправки, які суперечать одна одній. Телеканалу "Дом" він розповів, що пов'язує затягування прийняття цього закону з опором олігархічної системи, з котрою затято бореться найвеличніший лідер сучасності, котрий вимагає на власний розсуд визначати, кого приковувати до цього "стовпу ганьби", зазначають Патріоти України.

"Відчуття такі, що олігархічна система опирається, як жодному іншому законопроєкту. За рівнем опору можна порівнювати з ухваленням земельної реформи. Але на відміну від неї закон про олігархів стосується дуже вузького кола осіб, які паразитують на державі. Ми бачимо шалений опір. І політичний, і медійний і т.п.", — зазначив Веніславський.

Представник Зеленського в КСУ заперечує наявність поправок в законі, які суперечать одна одній, й аргументує це насамперед тим, що документ ретельно перевірили в комітеті ВР з питань нацбезпеки, оборони та розвідки.

"Ті, хто заявляють, що текст закону містить правки, які взаємовиключають одна одну, не надають жодного положення Регламенту, яке дає змогу зробити такий висновок", — уточнив Веніславський.

Він також виключає ймовірність того, що закон повернуть Раді. Веніславський вважає, що єдиний сценарій розвитку подій - підписання документа спікером ВРУ та передача на підпис президенту.

"І я не маю навіть підстав говорити про те, що ми можемо очікувати на якісь несподіванки щодо повернення законопроєкту до Ради. Таке право має лише президент. Президент закон однозначно підпише, оскільки саме він його ініціював. Тому, думаю, що несподіванок у цьому плані ми точно не матимемо", — резюмував Веніславський.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...