Сталася перестрілка: У Карабасі вірменські солдати атакували російських миротворців (відео)

Між т.зв. "російськими миротворцями" і вірменськими солдатами відбуваються локальні сутички. Деякі вірменські збройні групи відмовляються залишати Карабах.

На території Нагірного Карабаху були атаковані російські військові миротворці. В районі Агдама на колону російських військових було скоєно напад з боку групи вірменських солдатів, повідомляють Патріоти України.

Інформацією поділилася азербайджанський військовий журналіст Ельміра Мусазадех на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter, де вона опублікувала кадри оточення вірменських солдатів російськими військовими. На відео росіяни оточили вірмен і пропонують здатися. Повідомляється про те, що між вірменами і росіянами сталася перестрілка, проте інформації про загиблих і поранених поки немає.

"Партнер другого сорту"? Позиція Заходу щодо Києва викликала хвилю невдоволення в Україні

четвер, 18 квітень 2024, 9:40

В Україні викликала хвилю невдоволення оперативна допомога західних країн Ізраїлю, оскільки українці вже понад два роки перебувають під масованими російськими обстрілами, передають Патріоти України. "Очевидно, що українці спостерігають різницю в підхо...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 18 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 9:35

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 18.04.24 орієнтовно склали: