Сталася потасовка: Під посольством Білорусі в Києві забризкали газом прихильників Лукашенка (відео)

Під посольством Білорусі у Києві невідомі забризкали газом прихильників Олександра Лукашенка. Відео інциденту опублікував Telegram-канал "Киев сейчас", передають Патріоти України.

На записі видно, що до десятка осіб, що стояли на проїжджій частині навпроти посольства Білорусі, підбігли кілька людей в чорному і забризкали газом. По всій видимості, вони намагалися забрати у них національні прапори.

Серед прихильників Лукашенка були люди похилого віку. Один з них після атаки газом почав кричати: "Мої очі!". Що там робив чоловік з прапором Куби - невідомо.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що Кабінет Міністрів схвалив рішення про внесення на розгляд Ради національної безпеки та оборони пропозицій щодо застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) до фізичних осіб Республіки Білорусь.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...