Стало відомо, скільки в Росії може бути ракет Х-22, які не вдається збивати

У Росії на сьогодні є понад сотня ракет Х-22, якими вона обстрілює Україну. Про це розповіла керівниця об’єднаного пресцентру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

Вона зазначила, що Росія модернізує ракети Х-22, оскільки розуміє, що необхідно буде застосувати той потенціал, яким він володіє. "Х-22 дещо застарілі, тому вони намагаються їх модернізувати, щоб вони були не такими не влучними, але все ж таки були досить вбивчими. Тому, маючи великий запас Х-22 вони намагаються їх покращити, бо спостерігається їх несхід або самоліквідування в повітрі", - зазначила Гуменюк.

Вона повідомила, що з початку повномасштабного вторгнення російські окупанти використали вже великі запаси, які були заготовлені, адже Росія до війни, на відміну від України, вони нарощували потенціал свідомо.

"Зараз наскільки мені відомо, мова йде про понад сотню таких ракет", - зазначила вона, відповідаючи на уточнююче запитання, скільки у ворога ще може бути в запасах ракет Х- 22.

"90% сухопутних сил уже залучено в Україні, але": Адмірал НАТО розповів, чи є ризик прямої війни Альянсу з Росією

неділя, 29 вересень 2024, 17:34

Наразі росіяни не готують напад на НАТО – 90% сухопутних сил РФ уже залучено в Україні. Про це голова Військового комітету Альянсу, адмірал Роб Бауер розповів в інтерв'ю «Інтерфакс-Україна», передають Патріоти України. «Я переконаний, що теоретично вон...

Кидають сили на оточення: В ISW назвали місто, яке війська РФ атакують на Покровському напрямку

неділя, 29 вересень 2024, 17:22

Російські війська нещодавно просунулися в районі міста Селидове на тлі наступальних операцій на Покровському напрямку 28 вересня. Вони не йдуть у фронтальні атаки, а намагаються оточити цей населений пункт на південний схід від головної для ворога мети...