"Стріляли один раз": Кинуті під Луганськ "мобіки" емоційно описали свою підготовку

Мобілізовані росіяни, які зараз знаходяться в місті Сватове Луганської області, скаржаться на погану підготовку перед відправкою в Україну. Про це пише Sky News, із посиланням на відео з російських телеграм-каналів, передають Патріоти України.

За словами людей на відео, вони – учасники нещодавньої мобілізації в Росії. Солдати скаржаться, що вони виїхали з Москви за 11 днів до того, як зняли ролик.

За час підготовки перед відправкою на фронт їм вдалося зробити лише один постріл з вогнепальної зброї. "Коротше, хлопці, ми в Сватовому знаходимося. Ми – мобілізовані, ми тут взагалі не зобов'язані перебувати", – наголосив один із людей на відео.

У виданні зазначили, що на те, що на відео саме росіяни, вказує низка фактів. По-перше, солдати одягнені в стандартну російську камуфляжну форму "Цифрова флора". По-друге, на відео можна помітити два види зброї, які є варіаціями автомата Калашникова, який використовують російські війська.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...