"Стріляли зблизька": Дружина терориста Мангушева поскаржилася, що його намагалися стратити свої (відео)

Дружина російського неонациста Ігоря Мангушева, який виступав нібито з черепом воїна ЗСУ, заявила, що над ним влаштували розправу в тилу. У голову окупанта пустили кулю з пістолета, передають Патріоти України.

Як повідомила дружина Мангушева у відеозверненні, її чоловік із позивним "Берег" - чинний військовослужбовець РФ, капітан 4-ї бригади 2-го Армійського корпусу 8-ї армії ЗС РФ. Попри це слідчі органи ігнорують замах на нього.

"Мій чоловік у ніч з 3-го на 4-е лютого цього року, перебуваючи в тилу, у місті Стаханов "Луганської Народної Республіки", за невстановлених обставин отримав кульове поранення в голову. За словами лікарів це сліпе вогнепальне поранення, куля застрягла в мозку. Імовірно, це пістолетна куля 9мм", – сказала дружина терориста.

Жінка поскаржилася, що за добу його госпіталізації жодних слідчих дій не було проведено. Хоча, вона впевнена, що це був замах на вбивство, "або навіть страту".

"Оскільки, за словами лікарів, постріл був зроблений зблизька, в потилицю під кутом 45 градусів, зверху-вниз... В тій лікарні, де він знаходиться, його відмовляються оперувати, посилаючись на відсутність технічної можливості та необхідної апаратури", – заявила жінка.

Вона звернулася до керівництва Міноборони РФ, військової прокуратури, Слідчого комітету, ФСБ та "загалом до всіх, кого це може стосуватися".

"Прошу зробити все від вас залежне для проведення належного розслідування, встановлення винних та обставин, що сталося. А також надання моєму чоловіку належної медичної допомоги", – додала дружина терориста.


Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...