Стрілянина на кордоні із РФ: Українські прикордонники розкрили нові подробиці

Інцидент на кордоні трапився в Сумській області.

Українські прикордонники повідомили деталі події – стрілянина на кордоні, про яку раніше повідомляла російська сторона, інформують Патріоти України.

У прес-службі Держприкордонслужби України уточнили, що в п'ятницю, 4 грудня, близько 11:00 до них надійшов офіційний лист від прикордонників РФ, в якому вони "інформують про дану подію".

"Вони повідомляють, що це нібито трапилося близько опівночі за московським часом. Прикордонні наряди ДПСУ не фіксували ніяких пострілів поруч з кордоном Росії. Крім того, російська сторона не інформувала нас про будь-які нестандартні ситуації, які могли бути", – розповіли в прес-службі .

Прикордонники додали, що проводять перевірку місцевості, про яку повідомили в РФ. "Швидше за все сьогодні (4 грудня – Ред.) може відбутися представницька зустріч з росіянами, для того щоб вони могли пояснити все ті обставини, про які повідомляли в листі", – резюмували прикордонники.

За інформацією джерел ЗМІ, інцидент на кордоні трапився в Сумській області. Як повідомлялося, співробітники Федеральної служби безпеки РФ нібито відкрили вогонь по порушниках кордону, який направлявся з боку України. Під час перестрілки з прикордонниками нібито один з чоловіків був убитий, двоє інших зникли на території нашої країни.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...