Суботня "бавовна" в Криму: На знищеному складі зберігалися три тонни артснарядів, - ЗМІ

Внаслідок атаки по Криму 22 липня спалахнув військовий склад, де зберігалося 3 тонни артилерійських снарядів. Про це повідомляє ASTRA.

Джерела видання повідомляють, що на складі, що горів у Красногвардійському районі, зберігалися 3 тонни артилерійських боєприпасів.

22 липня в Червоногвардійському районі Криму, неподалік міста Старий Крим та курортного Коктебелю, протягом тривалого часу лунали вибухи. Через деякий час так званий "глава" окупованого півострова Сергій Аксьонов визнав атаку дронів і оголосив евакуацію населення в радіусі 5 км від місця НП.

Defence Express зазначав, що ефективність атаки полягає в тому, що нафтобаза, по якій було завдано удару, розташована близько до залізниці.

Також під удар потрапив і розформований у середині 90-х років аеродром, який ворог використовував як польовий табір.

Додамо, що у ЗСУ підтвердили удари по нафтобазі та військовому складу росіян у Криму.

"90% сухопутних сил уже залучено в Україні, але": Адмірал НАТО розповів, чи є ризик прямої війни Альянсу з Росією

неділя, 29 вересень 2024, 17:34

Наразі росіяни не готують напад на НАТО – 90% сухопутних сил РФ уже залучено в Україні. Про це голова Військового комітету Альянсу, адмірал Роб Бауер розповів в інтерв'ю «Інтерфакс-Україна», передають Патріоти України. «Я переконаний, що теоретично вон...

Кидають сили на оточення: В ISW назвали місто, яке війська РФ атакують на Покровському напрямку

неділя, 29 вересень 2024, 17:22

Російські війська нещодавно просунулися в районі міста Селидове на тлі наступальних операцій на Покровському напрямку 28 вересня. Вони не йдуть у фронтальні атаки, а намагаються оточити цей населений пункт на південний схід від головної для ворога мети...