Симуляція "покращення" на тлі руїн та хвороб: У Маріуполі окупанти запускають "програму фізичної підготовки" часів СРСР

У Маріуполі на Донеччині російські окупанти запускають "програму фізичної підготовки" часів СРСР. Про це повідомив радник мера Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

"Наприкінці червня "відділом фізкультури, спорту та туризму" вже планується провести перші змагання зі здачі нормативів ГТО серед молоді", - пише він.

ГТО розшифровується як "готов к труду и обороне". "Таке радянське знущання. З дитинства пам'ятаю норматив по киданню гранати на довжину наприклад. Ці ідіоти реально відроджують радянський союз в імперської обгортці", - повідомив радник мера.

Також окупанти почали видавати "пенсії від Росії", розповів Андрющенко. В перерахунку на гривню "пенсія" складає 2,6 тис. грн. Близько 10 тис. маріупольців принципово не подали документі на подачки окупантів, розповів радник мера.

"Видача "пенсій" очікувано перетворилась на чергове пекло і знущання. Видають налом, який на передодні завезли броньовиками. В рублях. Це прекрасно демонструє "міць" російської економіки. Тупо штампують на печатному станку стількі налічки, скількі потрібно. Сучасна історія грошей Росії такий самий фейк, як і сама Росія", - пише Андрющенко.

Окупанти проводять підготовку до "дня Росії". Хочуть змусити дітей співати російський гімн у зруйнованому місті.

Тактика стала "гнучкою": Росія перехопила ініціативу на фронті, але ЗСУ демонструють "стійку оборону", - німецький генерал

четвер, 28 березень 2024, 9:57

Глава ситуаційного центру по Україні при міністерстві оборони Німеччини генерал-майор Крістіан Фройдінг оцінив поточну ситуацію на фронті, вказавши, що росіяни перехопили ініціативу на суші та в повітрі, однак українські сили демонструють "стійку та ст...

Росія готує новий наступ: Наступні 5-8 місяців можуть стати вирішальними в війні в Україні, - The Economist

четвер, 28 березень 2024, 9:55

Протягом найближчих кількох місяців, російська окупаційна армія може посилити свій наступ. Водночас Україна зіткнулася з проблемами зі зброєю, мобілізацією та будівництвом оборонних споруд, передають Патріоти України. Про це пише The Economist. Українс...