Синдром Юзіка: "Молю Бога, щоби не відродили знищений Коломойським "Дніпро", - Борис Філатов

За відродження "Кривбасу" відповідав нардеп Корявченков. Фото ФК "Кривбас"

Міський голова Дніпра Борис Філатов прокоментував відродження "Кривбасу" по-слугнародівськи, зазначають Патріоти України.

"Молю Бога, щоб після того, як в Кривому Розі "відродили" перед виборами футбольний клуб "Кривбас", тупо перейменувавши в нього "Гірник", у них не виникли думки "відродити" уга ###шенний їхнім Бенею "Дніпро", шляхом перейменування якогось "Харчовика" з Устьпі ### йська.

Також боюся, щоб в Дніпрі не з'явився, нарешті, аеропорт. Просто візьмуть, експропріюють у Запоріжжя новий комунальний термінал і напишуть на ньому "DNK".

Ці можуть все. Дна в створенні паралельної реальності у них не існує. Оруелл перевертається в труні". - написав Філатов.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...