Ситуація на Донбасі: Один воїн загинув, двох поранено. Російські окупанти били із ПТРК по позиціях ЗСУ в напрямку Пісків, - ООС

За минулу добу, 7 серпня, російські найманці на Донбасі здійснили 6 обстрілів, один боєць загинув, двох поранено, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресцентр штабу операції Об'єднаних сил.

"За минулу добу, 7 серпня, у районі проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню із боку російсько-окупаційних військ", - сказано в повідомленні.

Зокрема, в напрямку селища Піски російські найманці обстрілювали позиції українських захисників із протитанкових ракетних комплексів. Поблизу населеного пункту Шуми ворог вів вогонь із ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї. Поблизу Невельського противник відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У напрямку Кримського російські окупанти обстрілювали позиції ЗСУ зі станкових протитанкових, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Біля Золотого-4 окупанти вели вогонь із мінометів 120-го калібру, ручних протитанкових і підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї.

Крім цього, в Луганській області зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату типу "Орлан-10" із перетином лінії розмежування.

Унаслідок ворожого вогню один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил загинув. Ще двоє воїнів зазнали поранень. Стан здоров'я одного воїна важкий, у іншого - задовільний.

Наголошується також, що на обстріли збройних формувань Російської Федерації наші захисники відкривали вогонь у відповідь.

Хтось привласнив резиденцію "послідовного": Невідомі не пустили в Межигір’я міжвідомчу урядову комісію, створену для націоналізація активів Януковича

понеділок, 29 квітень 2024, 18:30

Невідомі особи не пустили на територію парку-пам’ятки Межигір’я міжвідомчу комісію, яка має передати парк під державне управління. Про це в понеділок, 29 квітня, повідомила пресслужба Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів. Повідомляється,...

Готує наступника? Кадиров призначив свого 16-річного сина куратором школи спецназу в Чечні

понеділок, 29 квітень 2024, 17:56

Голова російського регіону Чечні Рамзан Кадиров призначив свого 16-річного сина Адама куратором Російського університету спецназу (РУС) імені Володимира Путіна у Гудермесі. Про це він написав ввечері 28 квітня у своєму телеграмі, передають Патріоти Укр...