Ситуація залишається складною: У Вовчанську росіяни риють тунелі між будинками

На Харківському напрямку оперативна обстановка залишається складною, російській окупаційні війська продовжують тиск, передають Патріоти України.

Згідно з даними оперативно-тактичного угруповання Харків на ранок 26 вересня, в районі Глибокого окупанти вночі за допомогою безпілотника здійснили дистанційне мінування протипіхотними мінами маршрутів висування особового складу Сил оборони України.

В районі Лукʼянців були помічені підрозділи «Ахмат», а в районі Стариці росіяни обладнують позиції, встновлюють нові інженерні загородження і здійснюють логістику. У Вовчанську окупанти посилили повітряну розвідку, здійснюють поодинокі переміщення особового складу для поповнення втрат. «Відмічено проведення інженерних робіт щодо облаштування противником тунелів для прихованого переміщення між сусідніми будинками», — розповіли в ОТУ Харків.

Також повідомляється, що за минулу добу на Харківському напрямку втрати ворога склали 136 вояк, з них безповоротні — 52.

"Путін заявив: ще трошки і буде ядерний удар": Денисенко пояснив, що це означає

п’ятниця, 27 вересень 2024, 6:00

"Путін заявив: іще трошки і буде ядерний удар. Що це означає: 1. В Росії прискорюють процес переговорів. 2. Росія піднімає ставки перед виборами в США, розуміючи, що ніяких переговорів поки не передбачено", - про це у Фейсбуці пише Вадим Денисенко, пе...

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...