"Таємний кадр": Журналісти показали елітне житло глави внутрішньої безпеки СБУ (відео)

Родина Андрія Наумова придбала 3-кімнатну квартиру на Печерську в чотири рази дешевше від ринкових цін.

Родина начальника Управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова придбала 3-кімнатну квартиру в елітному житловому комплексі у центрі Києва. Про це йдеться у розслідуванні програми "Схеми" під назвою «Таємний кадр СБУ: Alter Ego Наумова», повідомляють Патріоти України.

За даними журналістів, квартира та маєток під Києвом оформлені на матір Наумова, але користується ними сам високопосадовець СБУ. Як зазначають «Схеми», інформація про Наумова та його статки належить до категорії "з обмеженим доступом".

Від власних джерел у Міністерстві юстиції "Схеми" отримали копію договору про передачу матері Андрія Наумова Ірині влітку 2019 року майнових прав на 3-кімнатну квартиру площею більше ніж 100 квадратних метрів у житловому комплексі Alter Ego у Печерському районі Києва. Вона придбала ці права за 1 мільйон 191 тисячу 300 гривень.

Але, згідно з цінами від забудовника у 2019–2020 роках, апартаменти такою площею у цьому ЖК коштують від майже 4,5 мільйонів гривень до 5,5 мільйонів. Тобто виходить, що купила вона його в чотири рази дешевше від ринкових цін.

"Тобто Ірині Наумовій житло в Alter Ego обійшлось щонайменше в 4 рази дешевше. Чи могла вона самостійно придбати коштовне майно? Відповідно до реєстру юридичних осіб, свого бізнесу вона вже більше ніж 10 років як не має, з соцмереж видно, що жінка займається майструванням ляльок", – йдеться у розслідуванні.

"Схеми" зафіксували, що Андрій Наумов користується цією квартирою. Знімальна група кілька разів помічала Mercedes із номерами прикриття, який заїжджав і виїжджав з підземного паркінгу ЖК. А в один із днів, 9 жовтня, знімальній групі вдалось зафіксувати його пасажира – ним виявився сам Андрій Наумов.

Крім квартири у Наумова є також приватний будинок під Києвом, який записаний також на його маму.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...