Так Путлєру на довго не вистачить його недоробла Вундерваффе: ЗСУ відзвітували, скільки за добу "накосили" рашистської "герані"

За даними розвідки Росія замовила Ірану 2400 дронів-камікадзе. Однак потужностей Тегерану навряд вистачить, щоб виконати таке замовлення в найближчі роки. За розрахунками наразі Москва отримала кілька сот іранських безпілотників усіх моделей.

Окупанти атакують Україну ударними дронами 'Герань'

За минулу добу, 12 жовтня, зенітними ракетними підрозділами та винищувальною авіацією Повітряних сил Збройних сил України знищено п’ять ударних вертольотів Ка-52, 17 дронів-камікадзе Shahed-136 та два «Zala Ланцет». Про це повідомляє Командування Повітряних сил ЗСУ.

«Винищувальна, бомбардувальна та штурмова авіація Повітряних сил продовжує підтримувати наступальні дії наших підрозділів на різних напрямках, завдаючи ударів по засобах ППО противника, взводних та ротних опорних пунктах, логістиці, польових складах пально-мастильних матеріалів і боєприпасів, живій силі та скупченню військової техніки окупаційних військ», - йдеться в повідомленні.

Чехія відкликає свого посла в Росії

неділя, 5 травень 2024, 16:06

Міністерство закордонних справ Чехії вирішило відкликати з посади посла в Росії Вітезслава Півоньку, який з 2022 року фізично перебуває в Празі. Цю інформацію голова відомства Ян Ліпавський підтвердило агентству ČTK, повідомляють Патріоти України. Рані...

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...