Так всі і повірили: Кадиров розповів, що буде з Чечнею після відходу Путіна

Підконтрольний Кремлю глава Чечні Рамзан Кадиров висловив упевненість, що республіка залишиться суб'єктом Росії, навіть якщо з займаних посад підуть президент країни Володимир Путін чи він сам, повідомляють Патріоти України з посиланням на РИА "Новости"

Передплатники в соцмережах запитали Кадирова, не відійде чи Чечня від Росії, якщо піде Путін. Кадиров відповів в Instagram свого помічника.

Пряма мова: "Не Путін і не Кадиров приймали рішення бути республіці в складі Росії. Це зробив народ на референдумі. Підуть з поста Путін і Кадиров, а Чеченська Республіка залишиться суб'єктом Російської Федерації".

Нагадаємо: Ставленик Кремля в Чечні Рамзан Кадиров очолює Чеченську республіку з 2007 року. Він отримує підтримку з Москви і має свободу для управління цією республікою як особистої вотчиною в обмін на відданість президенту РФ Володимиру Путіну.

Правозахисники відзначали катастрофічний стан з правами людини в регіоні. Були повідомлення про позасудові страти на території Чечні і переслідуванні представників ЛГБТ.

"Ми не збираємося": У ЗСУ відповіли на чутки про відведення з фронту танків Abrams

неділя, 28 квітень 2024, 10:56

У Збройних силах України спростували чутки про відведення американських танків Abrams з фронту. У війську зазначили що не мають наміру ховати від окупантів те, що "зазвичай примушує ховатися їх самих". Про це заявили бійці 47-ї окремої механізованої б...

Оце так: Німеччина категорично проти вилучення активів РФ на користь України

неділя, 28 квітень 2024, 10:50

Німеччина виступає категорично проти спроб вилучити частину майже 300 мільярдів доларів заморожених активів Кремля. Про це пише The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Як передає видання, у Німеччині побоюються, що це створить прецедент і ...