Тепер усі в полоні: На Луганщині група окупантів хотіла зайняти позиції в чистому полі, але щось пішло не так

В Луганській області українські військові взяли в полон п'ять російських окупантів. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передають Патріоти України.

"Це - п'ять полонених росіян. Командування їх закинуло на межу Харківщини та Луганщини через Сватове", - зазначив голова ОВА.

За даними Гайдая, їм командування наказало зайняти позиції в чистому полі. Більше жодних наказів, за їхніми словами, не було. "Ни воды, ни еды. Задач не ставили. Залило окопы дождем. Решили возвращаться, откуда пришли. Попали на украинский блок-пост", - зізналися окупанти.

Узяли їх у полон бійці 92-ї бригади.

Про мотивацію

неділя, 19 травень 2024, 0:45

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Ми готові до з'ясування відносин на полі бою": Лавров очікує ворожнечу з Європою "на покоління"

субота, 18 травень 2024, 23:16

Європа як партнер для Росії не актуальна як мінімум на одне покоління. Таку заяву зробив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров у суботу, 18 травня, передають Патріоти України. "Дмитро Віталійович Тренін (російський політолог – ред.) в одній зі св...