"Терорист Кривош з Луцька - ідеальний портрет виборця Зеленського", - Віталій Портников (відео)

Журналіст вважає не суттєвим - був теракт у Луцьку справжнім чи зрежисованим.
Максим Кривош. Фото: УНІАН.

"Це пряме продовження президентської виборчої кампанії 2019 року. Як не дивно, цей чоловік - це ідеальний портрет виборця Зеленського". Про це український журналіст, публіцист та громадський діяч Віталій Портников заявив в етері програми "Суботній політклуб", коментуючи захоплення громадянином Максимом Кривошем заручників у Луцьку, передають Патріоти України.

"Я хочу щоб президентом став простий хлопець і щоб він зробив мені диво. Якщо дива не виходить, я примушу його зробити диво. Ось яке я хочу диво?" ...Це пушкінська казка про золоту рибку. Він же її теж шантажував, головний герой цього оповідання. Він же її витягав з моря. Вона хотіла в море, бо вона помирала. Тобто у неї були проблеми. В Зеленського помирають співвітчизники, тому що він (терорист - ред.) може здійсними вибух, а у Пушкіна помирала сама рибка", - пояснив журналіст.

При цьому він вважає не суттєвим - був теракт у Луцьку справжнім чи зрежисованим. "Інсценізований цей теракт чи справжній? Люди багато теж про це говорять. Я вважаю, що це не має ніякого значення. Головне те, як він закінчився. Тому що навіть якщо уявити собі конспірологічно, що він інсценізований, для багатьох людей, які надалі будуть так діяти, він справжній", - наголосив Портников.

Джерело: Еспресо.ТV

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...