Тікають у набитих вщент автобусах: На Херсонщині окупаційна влада почала вивозити свої сім"ї у Крим

Російські окупанти, а також їхні поплічники злякалися контрнаступу Збройних Сил України на усіх напрямках. У надії уникнути справедливого покарання наляканий ворог вивозить свої сім'ї з Херсонської та Луганської областей, передають Патріоти України.

Загарбники залишають тимчасово окуповані міста цілими колонами. Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ на ранок 9 жовтня.

За інформацією Генштабу, представники окупаційної влади міста Нова Каховка Херсонської області вивозять свої сім'ї на тимчасово окуповану територію автономної республіки Крим.

Так, 7 жовтня колона з 12 мікроавтобусів вибула до Севастополя. При цьому аналогічна ситуація відбувається і на Луганщині, де українські Сили оборони розпочали деокупацію. Відомо, що з міста Старобільськ почали евакуювати колаборантів до Луганська.

А куди ж усі вони поділися?: Глава МВС РФ заявив про брак 152 тисяч співробітників (відео)

середа, 15 травень 2024, 13:32

На тлі тривалої війни проти України у кремлівського режиму почали закінчуватися силовики. Про це під час свого виступу у раді федерації заявив глава МВС країни Володимир Колокольцев, передають Патріоти України. За його словами, наразі відомству не вист...

"Росіяни почали займати позиції на вулицях Вовчанська": Начальник патрульної поліції міста розповів про ситуацію (відео)

середа, 15 травень 2024, 13:05

У спробах зайти в місто російські окупанти продовжують знищувати Вовчанськ – зберігається напружена ситуація, противник займає позиції на вулицях. Правоохоронці перебувають у Вовчанську та допомагають евакуйовувати населення. Про це повідомив начальник...