Тільки уві сні: У СБУ відреагували на плани відомого російського репера щодо концертів в Україні

Олексію Долматову заборонено в'їзд в Україну через його концерти на території окупованого Криму.

Олексій Долматов. Фото: соцмережі.

Російський репер Олексій Долматов під псевдонімом Guf хотів влаштувати гастрольний тур в Україні, але СБУ йому заборонила. Про це повідомляють на сторінці Служби безпеки України в Facebook, передають Патріоти України.

Про плани артист розповів в своєму Instagram. Він анонсував виступи в містах України. Однак в СБУ підкреслили, що Долматову заборонено в'їзд в Україну через його концерти на території окупованого Росією Криму.

"СБУ повідомляє: Долматову заборонено в'їзд на територію України через виступи в тимчасово окупованому Криму - до 1 березня 2021 року. Як мінімум. Тому відвідати Україну він може тільки уві сні", - написали у відомстві.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...