Тіло доньки було під завалами, її мати померла у лікарні: На звільненій Херсонщині окупанти вбили двох жінок

У звільненій частині Бериславського району Херсонської області у неділю, 30 жовтня, російські окупати обстріляли приватний будинок. На місці трагедії загинула мати та її донька. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти України.

Російські окупанти вночі, 30 жовтня, обстріляли звільнені населені пункти Бериславського району Херсонської області. Ворожий снаряд поцілив у приватний будинок. Під його завалами знайшли тіло жінки. Матір загиблої госпіталізували, проте вона померла у лікарні.

"За процесуального керівництва Херсонської обласної прокуратури розпочато кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України)", - йдеться у повідомленні.

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...