"Это весна, вы молодая девушка...У меня есть фан-клуб любителей члена Кивы. Записывайтесь": Кива відзначився черговою нахабною витівкою із журналістами в Раді (відео)

Народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива видав журналістам нову порцію образ у кулуарах Верховної Ради. Як повідомляє Telegram-канал PavlovskyNews, спочатку Кива відмовився спілкуватися з журналісткою проєкту "Соромно" і заявив, що чекає від ведучої Яніни Соколової вибачень за наклеп, передають Патріоти України.

За словами нардепа, 28 березня він полетів із сім'єю в Єгипет, взявши перед цим офіційну відпустку на тиждень із підписом глави ВР Дмитра Разумкова, а Соколова в своїй програмі розповіла, що "Кива ніжиться на сонці, коли Рада працює".

Він заявив журналістці, що Соколова вже набагато гірша за російську пропагандистку Ольгу Скабєєву і перетворилася на "собаку, що гавкає". Після цього Кива попросив дати йому пройти: "Ви дівчина, я чоловік. Ви ж пам'ятаєте, що я сексист – жінко, знайте, будь ласка, своє місце".

Потім до нього підійшла журналістка з гумористичної програми видання "Апостроф" із питанням про те, що наявність у чоловіка бороди підвищує потенцію. Депутат відповів, що у нього все гаразд із потенцією. "У мене є фан-клуб любителів члена Киви. Записуйтесь туди і приходьте. Це весна, ви молода дівчина, я вам дам телефон, зателефонуйте мені і все дізнаєтеся", – сказав він.

"Пройти лінію розмежування, що була до 2022 року, практично неможливо. Там усе перетворено в бетон": Черник пояснив, що треба ЗСУ для успіху

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:44

Західні ЗМІ заявили про вирішальні найближчі 5-8 місяців на фронті в Україні. Однак західні партнери мають усі можливості зробити так, аби Україна перемогла у війні вже 2024 року. Про це розповів військовий експерт, полковник ЗСУ в запасі Петро Черник,...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали: