"Традиційно з Дня Незалежності у нас починається новий політичний сезон. Восени є велика ймовірність нових протестних акцій", - Фесенко

"Традиційно з Дня Незалежності у нас починається новий політичний сезон. Осінь в Україні, як правило, гарячий політичний період. Це теж наша традиція", - пише у своєму блозі Володимир Фесенко, передають Патріоти України, і продовжує:

"Головна подія нового політичного сезону – місцеві вибори. Якраз з ними у мене не має особливих критичних очікувань. Будь-які вибори, якщо вони проходять демократично, знімають зайву політичну напругу.

Мене більше хвилює поєднання таких різноманітних проблем, як економічна криза, і пов’язані з нею негативні соціальні наслідки, новий спалах епідемії COVID-19 і конфліктна боротьба інтересів у зв’язку із неминучими карантинними обмеженнями (зокрема містечкова антикарантинна анархія, яка дискредитує і реформу децентралізації, і руйнує єдність держави зсередини), зростання нетерпимості і агресивних настроїв у частини наших політиків і громадян.

Восени є велика ймовірність нових протестних акцій. Власне, вони у нас регулярно відбуваються. Проте деякі джерела стверджують, про бажання окремих політичних сил взяти реванш не на виборах, а на вулиці (тому що для реваншу на виборах у них не має достатньої суспільної підтримки), і про ризики провокацій у формі зіткнень з правоохоронцями. Навряд чи такі дії отримують масову суспільну підтримку (більшість наших громадян втомилась від вуличних політичних конфліктів і від шоу з фаерами) і на виборах такі дії не дадуть додаткових голосів.

Скоріше це буде викид політичної агресії, але з руйнівними наслідками, особливо в умовах військово-політичного протистояння з Росією. Тому краще з’ясовувати політичні стосунки у мирний спосіб і не робити подарунків зовнішньому ворогу нашою внутрішньою ворожнечею".

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...