"Трамп, спаси!": У Хабаровську виходять на протести із дуже цікавими плакатами (фотофакти)

Деякі з гасел, під якими цими днями жителі Хабаровська виступають на багатотисячних протестних акціях, мають геополітичний зміст. На це 19 липня 2020 року на своєму Telegram-каналі звертає увагу український політолог Тарас Березовець, передають Патріоти України.

На підтвердження він публікує скріншоти з відеострімів, де добре видно, як люди тримають у руках великі банери зі словами "Кремль не чує! Трампе, врятуй!", при цьому слово "врятуй" підкреслено, а також зі словами "Москва, йди з нашої річки! З наших надр і нашої тайги!".

"Це Хабаровськ. Поки це дуже далеко від революції. Але сигнал виразно тривожний", - зазначає Березовець.

На інших фото- та відеокадрах видно, що у тих, хто виходить у місті на несанкціоновані акції, при собі є прапор Хабаровська з двома медведями та біло-зелено-блакитний стяг Хабаровського краю, а російських триколорів майже немає. Окрім того, як свідчить відео російського порталу Newsader, у спілкуванні з журналістами мітингувальники не приховують особистого зневажливого ставлення до Путіна й при цьому особливо не добирають висловів.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...