Три з трьох лягли по цілі, другий - у десятку: Українські військові ефектно знищили позиції окупантів під Горлівкою (відео)

Один з дачних будиночків бойовики перетворили на штаб або місце для відпочинку, але довго відпочивати їм там не довелося.

Удар по окупантах був вдалим. Фото: скріншот з відео.

На Донбасі бійці ЗСУ кілька днів тому знищили позиції проросійських бойовиків в передмісті окупованої Горлівки. Відповідне відео опублікував волонтер Юрій Мисягін, передають Патріоти України.

За його словами, військові з 53-ї бригади за допомогою дрона досліджували позиції окупантів: побачили сотню метрів окопів і зайняті приватні будинки, перетворені на спостережні пункти. Один з дачних будиночків бойовики перетворили на штаб або місце для відпочинку.

«Три з трьох лягли прямо по цілі. А другий - точно в десятку. А ви кажете, що армія не працює. Працює ще й як. І так кожен день і по всій лінії фронту. Це до нас цивільних доходить від сили 10-20 % того, що на передовій зараз відбувається. Кожен день зіткнення», – зазначив Мисягін.

Він додав, що у вівторок, 16 липня, черговий безпілотник відправили на передову.

Торгував із олігархом Курченком: У США суд виніс вирок бізнесмену, який порушив санкції

субота, 20 квітень 2024, 13:43

У США бізнесмена Джона Кана Унсалана (він же Хуррем Кан Унсалан) засудили до шести років ув'язнення за порушення санкційного режиму. Він визнав, що вів торгівлю з проросійським олігархом з України Сергієм Курченком та підконтрольними йому компаніями. П...

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...