Тримаємо кулаки за Х*йла: У Москві з підозрою на коронавірус госпіталізований "вірний піхотинець" Путіна Рамзан Кадиров

У глави Чечні Рамзана Кадирова підозрюють коронавірус. Про це повідомляє російський “Інтерфакс” з посиланням на джерело в медичних колах, зазначають Патріоти України.

“У Кадирова запідозрили коронавірус, він перебуває під наглядом медиків”, – сказав джерело.

За словами іншого джерела, 21 травня з Грозного до Москви чартерним рейсом прилетів літак А-319. При цьому співрозмовник не уточнив, хто перебував на борту.

Як повідомляє Telegram-канал Baza, Кадирова на літаку доставили в одну з кращих клінік Москви. Зазначається, що на перші симптоми нездужання глава Чеченської республіки почав скаржитися ще кілька днів тому, але спочатку медики вирішили, що у нього ГРВІ.

Коли стан Кадирова різко погіршився, лікарі рекомендували йому звернутися до одної з московських лікарень. Зараз у нього діагностовано ураження легенів, але коронавірус поки не підтверджений. Офіційні джерела інформацію не коментують.

У Чечні, за станом на 21 травня, зареєстровано 1026 випадків зараження коронавірусом, 11 людей померли.

Нагадаємо, 12 травня стало відомо про те, що прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков і його дружина, фігуристка Тетяна Навка хворі коронавірусом. 21 травня Навка повідомила, що вилікувалася від COVID-19, а Пєсков поки залишається в лікарні.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу, - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...