"Царь ненастоящий!": Рейтинг Путіна впав до історичного мінімуму за весь час його правління

Рейтинг президента Росії Володимира Путіна впав до історичного мінімуму за 20 років його керування країною, повідомляють Патріоти України з посиланням на дані опитування "Левада-центра".

Повідомляється, що, за даними телефонного опитування, рейтинг схвалення діяльності Путіна в квітні впав до 59%. При цьому в березні рейтинг російського президента становив 63%. Також повідомляється, що 33% опитаних у квітні не схвалюють діяльність Путіна.

Відзначимо, рівень схвалення у 59% - це мінімальний історичний рівень за 20 років правління Путіна. До цього найнижчий рейтинг було зафіксовано в листопаді 2013 року - 61%.

Також повідомляється, що в Кремлі вже відреагували на дані опитування "Льова-центру". Зокрема, прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що Кремль не схильний повністю довіряти цифрам "Левада-центру".

Нагадаємо також, що за оприлюдненими днями даними Всеросійського центру вивчення громадської думки, президенту Росії довіряють лише 28% його співвітчизників, президенту Росії довіряють лише 28% його співвітчизників.


Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...