"Це буде різанина. І те, що сталося в Україні, буде квіточками": Лукашенко спробував залякати білорусів

Президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що можлива зміна влади в країні призведе до "різанини". На його думку, в порівнянні з нею ситуацію в Україні після Майдану "здасться квіточками". Про це він заявив журналістам, передають Патріоти України.

Лукашенко зазначив, що його підтримують мільйони людей, а прихід до влади альтернативних сил загрожує цілісності Білорусі.

"Я не хочу, щоб порізали на шматки мою країну, яку я ліпив на уламках імперії, і не хочу, щоб порізали чесних, порядних людей, які працювали на це. Це буде не люстрація, як деякі говорять. Це буде різанина. І те, що сталося в Україні, буде квіточками", - заявив він. Він також додав, що члени координаційної ради опозиції будуть притягнуті до відповідальності.

Кадри не лише з Непалу: Речник ЗСУ повідомив, кого окупанти женуть у наступ на Часів Яр

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:43

Під час наступу на Часів Яр Донецької області російська окупаційна армія зазнає значних втрат, а в полон потрапляють іноземні найманці з Непалу та Шрі-Ланки. Про це повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" підполковник Наз...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...