"Це будуть провокації ЗСУ": У Міноборони РФ анонсують нові удари по Одесі

У Міноборони Російської Федерації анонсують нові авіаудари по Одесі забороненою зброєю. Про це йдеться в повідомленні відомства країни-агресора, передають Патріоти України.

Так, окупанти заявляють, що в Одесі готується "чергова провокація" із запланованим вбивством мирних жителів (у тому числі неповнолітніх) і цілеспрямованому руйнуванні цивільної інфраструктури з використанням заборонених міжнародними угодами касетних боєприпасів.

"Планується провести інсценування поразки одного з соціальних об'єктів, де заздалегідь підготовлена "масовка" (до 30 чоловік) з числа антиросійських активістів, які виступатимуть у ролі загиблих і постраждалих", - заявляють в Міноборони окупантів. У відомстві також заявляють, що всім учасникам "постановки" виплатять грошову винагороду.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...