"Це їхні думки, на які є наша протидія": РФ все ще планує захопити Київ і створити нове державне утворення

Російська Федерація не відмовилася від планів щодо окупації Києва. Вона як і раніше планує захопити місто, інсценувати вибори, щоб привести до влади прокремлівські сили, створити нове державне формування і включити його до свого складу. Про це на нещодавньому брифінгу розповів заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ Олексій Громов, передають Патріоти України.

За його словами, першими кроками у ймовірному ланцюжку подальших дій Росії стануть спроби взяти під контроль Одеську, Миколаївську і частково Запорізьку області. Далі РФ планує створити сухопутний коридор з Придністровським регіоном Молдови і окупувати центральну частину України.

Після цього в теоретичній послідовності дій РФ йде: "Оволодіння Києвом, Інсценування перевиборів в законодавчі та виконавчі органи влади з проведенням до влади проросійських сил, створення нового державного утворення і включення його до складу Росії".

Громов підкреслив, що таким чином ворог спробує домогтися своєї стратегічної мети. Однак, за словами заступника начальника, "це їхні думки", на які "є наша протидія".

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...