"Це виглядало, як депортація президента України": Політолог прокоментував оплату перельоту Зеленського з Оману

Відповідь ОПУ про походження коштів на оплату перельоту все одно не пояснює, що Володимир Зеленський робив у Омані.

Політолог Володимир Горбач заявив, що оплата перельоту Володимира Зеленського з Оману до Києва коштом Султанату Оман виглядала, як депортація президента України. Про це Володимир Горбач заявив у ефірі програми "Червона Лінія з Сергієм Висоцьким", передають Патріоти України.

"ТПройшло вже майже 3 місяці і все-таки Офіс президента дав відповідь на офіційні запити, за який кошт президент Зеленський повертався з Оману. Ми дізналися несподівано, що оплатили переліт Зеленського з Оману до Києва з бюджету Султанату Оман. Фактично це виглядало, як депортація президента України за межі держави Оман", - сказав Горбач.

Політолог також наголосив, що відповідь ОПУ про походження коштів на оплату перельоту не пояснює, що Зеленський робив у Омані. "Звичайно, що ніхто не повірить в правдоподібність. Можливо це якимось заднім числом, якимись перерахунками, домовленостями можна буде якось провести, але це нелогічно. Це не пояснює, що там відбувалося насправді в цьому Омані, про що там була розмова, з ким зустріч. А навпаки тільки ще більше заплутує", - додав Горбач.

Джерело: Еспресо.ТV

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...