"Цей недолік бачимо на полі бою": Арестович назвав головну проблему російських військових начальників

Радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович вважає, що головна проблема російських військових начальників полягає в тому, що вони не можуть заперечити наказу, навіть якщо він заздалегідь нездійсненний, а стратегія провальна, передають Патріоти України.

Російська військова школа бере початок у прусській, де було два основні принципи управління військами: централізоване командування та вільна тактика. Про це Арестович написав у Мережі. "Росія взяла лише перше. Цей недолік ми бачимо на полі бою", – зазначив радник голови ОП.

Він наголосив, що російська стратегія в Україні була спочатку провальною. Проте жоден військовий начальник не заперечив цей план і продовжує боятися заперечувати. Російські солдати та офіцери в Україні продовжують виконувати накази, зазнаючи величезних втрат, які ведуть їхньої поразки, впевнений Арестович.

"Цьому не можна навчитися за тижні чи місяці. Це має бути у крові спочатку. Свобода творчості на війні може бути лише рисою характеру. А будь-яка свобода у РФ під забороною", – резюмував радник голови президентського офісу.

Хочуть викликати паніку: Росіяни розганяють у ТikТok фейк про нібито підготовку наступу на Харків та Суми

середа, 24 квітень 2024, 14:56

Російські пропагандисти розганяють черговий фейк у соціальних мережах. Росіяни намагаються налякати українців нібито підготовкою до наступу на Харків та Суми, передають Патріоти України з посиланням на Центр протидії дезінформації у Telegram. Пропаганд...

Є особливий інтерес: Чеченська Республіка посилює співпрацю з Іраном, - ISW

середа, 24 квітень 2024, 14:52

Чеченська Республіка намагається поглибити зв'язки з Іраном на тлі інтенсифікації двосторонньої співпраці між Росією та Іраном у сфері безпеки. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України. Депутат Де...