Цю націю московській орді вже не скорити: Уславлені подвигами десантники ЗСУ подякували молоді за патріотизм та підхопили флешмоб, заспівавши "Батько наш Бандера" (відео)

Почин львівських школярок підхопили сотні відомих і маловідомих виконавців у соцмережі, і навіть "Володимир Зеленський". Не залишились в стороні і десантники 80-ї десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, що базується у Львові, приєдналися до пісенного флешмобу "Батько наш Бандера", повідомляють Патріоти України з посиланням на фейсбук-сторінку бригади.

"Національно-патріотичне виховання дітей – невід’ємна частина формування нації! Народжені вільними, вже сьогодні чітко висловлюють свою позицію. Ми - військовослужбовці 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, дякуємо юному поколінню за прославлення українських цінностей та підтримуємо їх! Дякуємо священнослужителям колективу "Пентархія" за популяризацію військово-патріотичної пісні", - йдеться в публікації.

Також львівські десантники вирішили передати флешмобну естафету іншим військовослужбовцям. Зокрема, запросили приєднатися побратимів із 79-ї окремої десантно-штурмової бригади Миколаєва.

Як дізнався львівський канал NTA, готують прем'єру і майбутні воїни - вихованці Ліцею імені Героїв Крут. Причому хлопці вирішили трохи змінити слова пісні під власні реалії.

"Оскільки вони майбутні офіцери, військові, то вирішили співати: "Ми за Україну вчимося воювати". Це більш усвідомлене переживання слів цієї пісні", - анонсує заступник начальника Львівського державного ліцею імені Героїв Крут Тарас Гривул.

Нагадаємо, що вже майже два тижні в українських мережах поширюють флешмоб "Батько наш Бандера", який запустили в TikTok львівські школярки. Його підхопили учні з різних міст, зірки шоу-бізнесу, спорту, політики.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...