"Цинічний п*здець. Як чиновники управління ЦВС Генштабу ЗСУ заробляють на перевезенні "200-х" з Донбасу", - Яніна Соколова

"Минулого тижня один з офіцерів ЗСУ , який нині служить на Донбасі у в/ч надіслав мені документи, згідно яких фоп, зареєстрований на нєкого Ткачука І.І. з місцем реєстрації - гуртожиток, здійснює надання ритуальних послуг за завищеними цінами. Такі послуги надавалися десятки разів одним і тим сами фопом, де для прикладу перевезення тіла військового з Донбасу до дому у три рази перевищувало реальну вартість", - пише журналістка Яніна Соколова на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"За словами Командира військовоі частини працює це так: їм дзвонять з вищого командування Генштабу і пропонують укласти угоду на ритуальні послуги саме з цим ФоП. У ході перевірки нами з Олександром Ільїних у "Соромно" документів і додаткових питань, офіцером ЗСУ було названо прізвище полковника Бондаря, що є представником управління ЦВС Генштабу Збройних Сил.
Я набрала пана Бондаря в ефірі #Соромно (відео нижче) аби спитати що це за загадковий фоп Ткачука І.І чому він здійснює послуги за такими високими цінами, під прикриттям «своїх» фопів , крадучи гроші з бюджету. Полковник Бондар відмовився коментувати чи знає про схему і пана Ткачука з його фопом. Але ми пішли далі і о...бінго...
За допомогою декларацій, ланцюга співпадінь інформації у профілях фб, інстаграм та сайту #YouControl ми з‘ясували наступне. Той самий мовчун, полковник Бондар, ймовірно теж причетний до дерибану коштів через тендери для свого сімейного бізнесу.
Ми з’ясували, що теща Бондаря - Алла Марш, також має фоп та часто виграє тендери щодо постачання в структурі ЗСУ...
Сам Бондар задекларував 2 ділянки у Києво-Святошинському районі за останні два роки. А дружина, київський прокурор стала власницею Рендж Ровер. Тут вся ця «весела» історія.

Міністерство оборони України перевіряє інформацію, щодо можливих зловживань у ЗСУ під час перевезення тіл загиблих українських захисників. «У разі підтвердження: не просто притягнути винуватців до відповідальності, але й публічно назвати обставини, за яких така ганебна практика стала можливою», – розповідають у Міноборони України.

Перевірка фактів зловживань в одному з управлінь Генерального Штабу ЗСУ розпочата після публікації матеріалів Яніни Соколової.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...