Цинізм Скорика вразив присутніх у студії і телеглядачів. Лідер "Нацкорпусу" Білецький депутату ОПЗЖ: "Настане час, і ви перестанете посміхатися"

Скорик звинуватив українських добровольців у злочинах на Донбасі, прирівнявши їх до російських найманців, зокрема катів, що піддають тортурам людей "на підвалах", котрих за його словами треба негайно амністувати

В ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" відбулася словесна суперечка між лідером "Нацкорпусу" Андрієм Білецьким та нардепом ОПЗЖ Миколою Скориком, зазначають Патріоти України.

Депутат Скорик заявив, що українська сторона має погодитися на амністію бойовикам на Донбасі, а також висловив свою підтримку "всім політв'язням з обох боків від лінії розмежування".

У відповідь засновник полку "Азов" Андрій Білецький зазначив, що Скорик "переходить всі розумні межі". "Мине час, і ваша роль у ситуації із "ЛДНР" обов'язково вилізе", - запевнив лідер "Нацкорпусу".

Крім того, Скорик звинуватив українських добровольців у злочинах на Донбасі. "Ваша партія змогла набрати хоч якісь відсотки в Маріуполі, бо "якісь там добровольці" цей Маріуполь звільнили", - відповів представнику ОПЗЖ Білецький.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...